Product was successfully added to your shopping cart. 

OVER SENSAMAX | NATUURLIJKE ERECTIEPILLEN

Sensamax is een natuurlijk erectiepil die u laat genieten van hardere en langdurende erecties.*

Sensamax bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten die speciaal ontwikkeld zijn om de bloedstroom naar de penis te bevorderen. Met Sensamax genieten u en uw partner opnieuw van een opwindend en bevredigend seksleven.

Sensamax werkt tot wel 48 uur en richt zich niet alleen op het verhelpen van erectiestoornissen. Sensamax draagt met zijn rijke formule ook bij aan een sterker immuunsysteem.*

 

De natuurlijkste oplossing voor hardere erecties

Sensamax' natuurlijke formule is ontwikkeld door een onderzoeksgroep die enkel natuurlijke en chemicaliën-vrije ingrediënten heeft gebruikt.

De 100% natuurlijke samenstelling van Sensamax stimuleert de bloedstroom van het mannelijk lichaam en vergemakkelijkt op die manier het krijgen van hardere erecties. Natuurlijke ingrediënten als groene theebladeren, haver en druivenpit-extract hebben een positief effect op de bloedstroom naar de gevoeligste plekken van het lichaam, in het bijzonder de mannelijke genitaliën.

Sensamax bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten die geen bijwerkingen kennen. Sensamax is net zo effectief als erectiemiddelen met chemische ingrediënten, maar aanzienlijk minder schadelijk voor het lichaam. Echter, vanwege het vaatverwijdende effect van Sensamax, wordt het erectiepillen niet aanbevolen voor personen de lijden aan hart- of vaatziektes, noch voor jongeren onder de achttien jaar.  

 

Hoe moet ik de natuurlijke erectiepillen van Sensamax gebruiken? 

Voor de beste resultaten met de natuurlijke erectiepillen Sensamax volgt u onderstaande richtlijnen op. 

Neem Sensamax minimaal een uur voor de seksuele activiteit in. Een pil werkt tot wel 48 uur. Het wordt u daarom afgeraden meer dan een capsule per twee dagen in te nemen.

Sensamax dient bovendien op een lege maag te worden ingenomen, of minstens twee uur na uw laatste maaltijd. Het effect van Sensamax kan variëren afhankelijk van wat u heeft gegeten.

Indien het effect intenser of langer is gebleken dan u aanvankelijk had gewenst, wordt aangeraden uw volgende dosis te halveren.

 

Geniet van een bevredigend seksleven met Sensamax' 100% natuurlijke samenstelling 

Sensamax is gespecialiseerd in het verhogen van de intensiteit van uw erecties. Een erectiestoornis is een veelvoorkomend ongemak waar personen van alle leeftijden mee te maken kunnen krijgen. Sensamax verbetert het seksleven op de veiligst mogelijke manier. De natuurlijke formule is met name geschikt voor de gevoeligste plekken van het lichaam.*


*Sensamax kan geen resultaten garanderen, de effecten kunnen variëren van persoon tot persoon.

[profiler]
Memory usage: real: 33554432, emalloc: 33170880
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem